Лікарі та медичні сестри Центру надають також психологічну допомогу  у Дніпрі, Вінниці, Києві, Кременчуці, Богуславі, Павлограді, Жовтих водах

Дата: 24.10.2022 11:12
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Попри важкий тиждень та ускладнення комунікації з пацієнтами через перебої електроенергії та велику кількість повітряних тривог, лікарі КНП «ЦПМСД» Рубіжанської громади продовжують надавати первинну допомогу  переселенцям – мешканцям міста Рубіжне, Луганської області та ВПО інших регіонів. Нові види атак нашої країни відзначилися на стані людей. Наразі збільшилися випадки загострення хронічних хвороб на тлі стресу.

Лікарі та медичні сестри Центру надають також психологічну допомогу  у Дніпрі, Вінниці, Києві, Кременчуці, Богуславі, Павлограді, Жовтих водах.

За період з 17.10 по 21.10.2022 лікарі медичного закладу проконсультували на прийомах - 184 пацієнта, онлайн - 110, виписуються лікарські препарати за програмою «Доступні ліки»  - 43 пацієнта отримали електронні направлення до аптек.

Також активно працюють медичні сестри, які заміряють показники артеріального тиску, надають психологічну допомогу. За тиждень проконсультовано офлайн 123 людини, онлайн - 42 пацієнта, виконано ін’єкцій - 19.

Велика увага приділяється скеруванню людей до  пунктів щеплень проти COVID-19. Багатьом необхідна бустерна доза.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора