Рубіжанський індустріально-педагогічний фаховий коледж тимчасово переміщено

Дата: 04.07.2022 11:08
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

Заклад освіти Рубіжанський індустріально-педагогічний фаховий коледж тимчасово переміщено до Коломийського індустріально-педагогічного фахового коледжу за адресою вулиця Миколи Лисенка, 11, місто Коломия, Івано-Франківської області.

Внаслідок збройної агресії з боку Російської Федерації Рубіжанський заклад освіти опинився в зоні бойових дій. Будівлі і споруди коледжу зруйновано, матеріальну базу знищено, документи потребують відновлення. Зараз адміністрація вживає заходів щодо переміщення на територію, де в повній мірі коледж зможе здійснювати свою діяльність. Освітній процес триває, він відбувається із застосуванням дистанційних технологій.

В.о. директора коледжу Інна Романцова: "Нам важко і гірко усвідомлювати, що наш коледж, наша друга домівка, наше «місце сили» зруйновані. Але РІПФК – це не тільки стіни, це насамперед люди – ми з вами. Пам’ятаймо про те, що наш заклад освіти було утворено під час Другої світової війни для того, щоб готувати кадри для відновлення зруйнованої країни... Найголовніше сьогодні – відстояти свою державу і побудувати в ній мирне життя. А для цього потрібно зберегти себе й своїх рідних. Так, нам дуже важко. І скажу чесно, легко ще довго не буде. Але впевнена, що ми навчимося працювати і навчатися в цих умовах. Я вірю, що ми зможемо! Кожен з нас має докласти до цього зусиль."

Офіційна веб-сторінка: http://www.ripfk.in.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора