Рубіжанський спортсмен Микола Бараннік у складі збірної країни бере участь у ХІ Всесвітніх іграх з неолімпійських видів

Дата: 06.07.2022 11:14
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

Рубіжанський спортсмен, заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу, багаторазовий переможець світових та Європейських чемпіонатів МИКОЛА БАРАННІК у складі збірної країни відбув для участі у ХІ Всесвітніх іграх з неолімпійських видів, які відбудуться в м. Бірмінгем (США) з 7 по 17 липня 2022 року

Всесвітні ігри — міжнародні комплексні змагання з видів спорту, що не входять до програми Олімпійських ігор. Проводяться з 1981 року з періодичністю один раз в 4 роки, з 2001 року проходять під патронатом Міжнародного олімпійського комітету (МОК).

Організатором Всесвітніх ігор є Міжнародна асоціація Всесвітніх ігор (IWGA), що утворена 1980 року з ініціативи керівників 12 спортивних федерацій, які прагнули до популяризації та підвищення статусу своїх видів спорту аж до включення їх у Олімпійську програму. Присутність окремого виду спорту на Всесвітніх іграх є одним з факторів для потенційного попадання його в програму Олімпійських ігор.

На змагання 2022 року до складу національної збірної увійшли 163 представника України з 19 видів спорту.

Микола Бараннік виступатиме на змаганнях такого рівня вперше. Так що бажаємо найтитулованішому спортсмену м.Рубіжне бажаного успіху. Микола вийде на поміст 9 липня о 11-00 за місцевим часом.

Вболюваємо за Миколу Баранніка! Разом до ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора