Компанія «Мікрохім» переорієнтується на контрактне виробництво на майданчиках в Україні та Європі

Дата: 22.07.2022 16:49
Кількість переглядів: 635

Фото без опису
17 липня 2022 року Інтернетом почав ширитися сюжет російського пропагандистського телебачення, відзнятий на території заводу «Мікрохім», який знаходиться на тимчасово окупованій території Луганської області у місті Рубіжному. В кращих традиціях російських фейків завод «Мікрохім» назвали «біологічною лабораторією» у якій виготовляли заборонені речовини.

Компанія «Мікрохім» – українська інноваційна фармацевтична компанія з 30-річним досвідом на ринку. Продуктовий портфель компанії представлений у 4 терапевтичних групах: кардіологія, неврологія, гастроентерології та травматологія. Препарати компанії та виробництво відповідають всім міжнародним стандартам сертифікації.

Компанія оприлюднила офіційну заяву стосовно інформації, яку розтиражували російські ЗМІ:

"Найважливішими для нас завжди були високі стандарти виробництва та якість лікарських засобів. Ми прагнемо втілювати оригінальні ідеї та інновації у галузі фармацевтичних композицій у продукти з високим рівнем доведеності їх терапевтичних властивостей.

Від 24 лютого наше виробництво призупинило свою діяльність у зв’язку з активними бойовими діями. Завод компанії наразі знаходиться на тимчасово окупованій території України. Наразі ми переорієнтовуємося на контрактне виробництво на майданчиках в Україні та Європі для того, аби продовжувати виготовляти якісні та доступні ліки для всіх, хто їх потребує!

Залишаємося стійкими!
Правда та світло завжди сильніші."


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора