Підприємниця з Рубіжного створює гойдалки, які купують по всьому світу. Исторія Євгенії, яка через війну була змушена залишити рідне місто

Дата: 11.08.2022 11:26
Кількість переглядів: 406

Фото без опису
Євгенія Абдула – підприємниця з Рубіжного. У своїй майстерні робить тканинні гойдалки Infancy. Звідти вироби розлітаються практично по всьому світу та беруть їх оптом. 

П’ять років тому у Рубіжному Луганської області народився бренд гойдалок Жені Абдули - Infanсy. Бізнес успішно розвивався, обороти і заробіток зростали, у Жені навіть була власна фотостудія для зйомок товару! Аж поки у її дім не постукала війна.

Бізнесвумен з маленьким синочком Костею встигли виїхати з пекла. Новим домом, офісом і виробництвом став будинок у селі Чорногузи у Чернівецькій області. Постачальник деревини на гойдалки Йосип прихистив і жінку з сином, і її бізнес.

Женя не збиралася закидати справу через війну, перші кілька тижнів робила все сама і намагалася втриматися на плаву. Потім знайшла швею Інну, яка приїхала у сусіднє село з Харкова. Так жінки й стали працювати удвох.

"Re:локація" - історії про людей, які вивезли бізнес під час війни. Про те, як Євгенія розвивала бізнес в Рубіжному, можна прочитать ось тут https://svoi.city/articles/174397/tkanevie-kacheli-iz-rubezhnogo

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора