12 серпня в Україні відзначають День молоді

Дата: 12.08.2022 09:42
Кількість переглядів: 134

Фото без опису
29 липня 2021 року з метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів, Президент України Володимир Зеленський установив в Україні День молоді, який відзначатимуть щороку 12 серпня в Міжнародний день молоді.

День молоді вважається святом творчості, енергії, пізнання та реалізації найсміливіших задумів. Але підступна агресія росії проти України змінила дуже багато. В цей важкий для країни час наша українська молодь волонтерить, підіймає економіку, створює соціальні ініціативи і захищає свою країну всіма доступними способами. 

Молодь - це майбутнє України! Сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи її розвитку. А з початком військових дій на нашій землі стало зрозуміло, що в майбутньому на плечі молоді ляжуть ще більш важливі завдання та виклики, які, ми впевнені, вони будуть здатні вирішити, та після закінчення цієї війни зробити Україну квітучою та європейською.

Рубіжанська міська військова адміністрація вітає нашу молодь зі святом!
Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора