До Дня молоді. Ксенія Коломійцева – спортивна надія Рубіжного

Дата: 12.08.2022 11:20
Кількість переглядів: 188


Продовжуємо рубрику «НАШІ», започатковану відділом культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області.

Напередодні Дня Молоді, хочемо розповісти про ученицю Дитячо-юнацької спортивної школи №1 Рубіжанської міської ради Луганської області, срібну чемпіонку Чемпіонату Європи з шотокан карате-до у м. Гертогенбос (королівство Нідерланди), що щойно завершився, КСЕНІЮ КОЛОМІЙЦЕВУ.

Цього року Ксенія закінчила Тернопільську спеціалізовану школу I-III ступенів № 7 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області, однак основні шкільні роки її навчання пройшли в Рубіжанській спеціалізованій I-III ступенів школі № 2 Рубіжанської міської ради Луганської області.

Саме там, у Рубіжному, з першого року навчання в школі, почала відвідувати й Дитячо-юнацьку спортивну школу № 1, де займалась і продовжує займатись карате. Має такі досягнення як: багаторазова чемпіонка України з карате (JKS, SKIF), чемпіонка світу з карате JKS (2019 р. м. Дублін, Ірландія). Володарка 1-ого дану з карате JKS. Склала іспити на суддівські категорії: D – з карате SKIF та 2-у – з карате JKS. Має досвід роботи рефері, суддею та арбітром на чемпіонатах області та досвід роботи суддею на чемпіонаті України. Також захоплюється відеомонтажом та малюванням.

З самого дитинства Ксенія має мрію про професію тренера, бо перед нею завжди був приклад успішного тренера та спортсмена – заслуженого тренера України, майстра спорту України міжнародного класу з карате Олександра Дорошенка, тому при виборі професії враховувала своє бажання займатися тренерською діяльністю та велике прагнення вдосконалювати рівень спорту в нашій державі, і в подальшому успішно захищати честь України на міжнародному рівні, направила документи для вступу до Львівського державного університету фізичної культури.

Найсильнішою підтримкою, джерелом мудрості і добра для дітей, завжди є їх батьки. Так і у Ксенії. В усіх починаннях підтримують її батьки – Олена та Ігор Коломійцеви. Для неї вони є прикладом наслідування, дівчина дуже їх любить та вдячна за все, що вони для неї роблять.

Наразі Ксенія активна спортсменка, тому такі якості як цілеспрямованість, відданість своєму виду спорту, наполегливість, працелюбність та прагнення перемагати допомагають їй на спортивному шляху. Також вважає, що спорт – це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя – це саме життя, рух вперед! В нашій країні повинна бути здорова нація, яка гідно зможе стати на захист нашої незалежності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора