Щасти вам, випускники - 2022 року!

Дата: 15.08.2022 09:34
Кількість переглядів: 285

Цей навчальний рік назавжди запам’ятається  випускникам 11 класів,  бо закінчувати навчання і отримувати такий бажаний документ про здобуття повної загальної середньої освіти довелось далеко від рідного дому, рідної школи, друзів та вчителів. Комусь в іншій школі, комусь за кордоном. А  замість традиційного ЗНО випускники складали національний мультипредметний тест (НМТ), який у цьому році охоплював одночасно три основних предмети: українську мову, історію України та математику.
  
Завдяки набутим знанням, наполегливості та з вірою у свої сили  випускники шкіл Рубіжанської міської територіальної громади Луганської області змогли гідно витримати це випробування та мають можливість вступу до престижних та омріяних вищих закладів освіти. 

Пишаємося випускниками, які отримали максимально високий бал з деяких предметів НМТ: 

Куценко Олександра – випускниця Рубіжанського ліцею, отримала по 200 балів з двох предметів (математика та історія України). Дівчина мріє стати архітектором, щоб відбудовувати нашу країну, планує вступ до закордонних та українських вишів. 

Дмитрієнко Владислав – випускник Рубіжанського ліцею, отримав 200 балів з математики. Хлопець має захоплення - автомодельний спорт і прагне покращувати свої навички у цій сфері та здобувати нові перемоги, готується до  вступу в автомобільно-дорожній університет. 

Рубан Ілля - випускник Рубіжанського ліцею, отримав 200 балів з математики. Захопленням хлопця є малювання, тому обрав для себе професію графічного дизайнера і мріє застосувати свою працю для майбутнього добробуту Батьківщини, планує вступ до закордонних вишів.

Брошко Тимур – випускник Рубіжанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2, отримав 200 балів з історії України. Юнак захоплюється історією, волейболом, малюванням, планує продовжити навчання у юридичному виші. 

Усіх їх об’єднує одна мрія: щоб ця жорстока війна закінчилась якнайшвидше!
Щасти вам, випускники – 2022 року, нехай ваша доля буде щасливою під мирним українським небом! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора