Пес-переселенець із Рубіжного став волонтером у Кропивницькому

Дата: 16.08.2022 09:25
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

Юлія і Вадим із Рубіжного виїхали у березні. Евакуювалися під обстрілами. Їхня домівка згоріла. Проїхавши низку міст, осісти вирішили у Кропивницькому.

"Поки ще стріляли, ми там в підвалі перебували. А потім, коли до нас у двір прийшла піхота "Z", а потім танки коли вже приїхали у двір, ми зрозуміли, що буде "прилітати", і прийняли рішення евакуюватися. Але виїжджати, звісно, не хотілося, – розповідає Вадим.

Аби бути корисними громаді, Юлія і Вадим вирішили волонтерити. У найбільший гуманітарний центр Кропивницького щодня беруть і трирічного песика Теда. Тут волонтери допомагають таким самим постраждалим від війни, як і вони самі. Поки господарі допомагають із розподіленням допомоги переселенцям, Тед створює позитивну атмосферу. 

"Він з нами давно. Ми хотіли дуже цього пса. Він грайливий, всім піднімає настрій. Не лише нам, а в тому числі й відвідувачам. Ну, дуже раді, що він в нас є, – ділиться Юлія.

Чотирилапого навіть урочисто посвятили у волонтери.

Нині про нелегке життя шпіца та його волонтерські будні подружжя розповідає через особистий TikTok-канал домашнього улюбленця. Якщо канал стане популярним, господарі планують з допомогою шпіца збирати гроші для армії.

За матеріалами "Точка доступу"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора