ТзОВ "АГК Україна", яке впродовж 20 років активно працювало в місті Рубіжне, переїхало у Львівську область

Дата: 17.08.2022 11:08
Кількість переглядів: 291

Фото без опису
На сьогодні Львівщина має статус сприятливого бізнес-регіону. Адже саме сюди переїхало найбільше релокованих підприємств.

Червоноградський  район Львівської області також став «зеленою зоною» для підприємців, які хочуть відновлювати свою роботу.

Такою можливістю скористалося ТзОВ  "АГК Україна", яке має намір відновити свою діяльність у Червонограді на території колишнього хлібозаводу. Компанія впродовж 20 років активно працювала в місті Рубіжне на Луганщині. Сфера діяльності – виробництво первинного фармпакування (виготовлення пластикового пакування для лікарських засобів).

Місто Червоноград, за словами керівника підприємства Юрія Нагорянського, був обраний не випадково. На його думку - це «зелена зона» для інвестицій, адже тут є багато можливостей для розвитку бізнесу. Як зауважив підприємець, це виробництво має свою специфіку - для виготовлення продукції необхідні так звані «чисті умови» та відповідність повітря виробничої зони до класу D відповідно до міжнародних вимог. 

Міністерство економіки України продовжує реалізацію ініційованої Урядом програми з релокації підприємств, які знаходяться в зоні проведення бойових дій. Бізнесу надається можливість отримати фінансову підтримку і допомогу в переміщенні підприємств на безпечні території і пошуку площ для налагодження виробництва.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора