Привітання начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія Юрченка з нагоди 31-ї річниці Незалежності України

Дата: 24.08.2022 12:35
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

Дорогі українці! 

Від імені Рубіжанської міської військової адміністрації прийміть мої щирі вітання та слова підтримки із нагоди величного національного свята— Дня Незалежності України!

Наша країна - символ незламності та боротьби, національної єдності, честі та непорушної гідності. У різних куточках світу майорить державний стяг України та уособлює в собі сталеву сміливість, незалежність та дух патріотизму, властиві українському народові.

Наша країна — то найяскравіша зірка у небі, яка освітлює шлях до світлого майбутнього.

Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого з нас українця. Нехай у ваших серцях не згасає вогонь віри й любові до своєї рідної землі. В такий скрутний час ми українці залишаємося оптимістами. Ми віримо у свою країну, в її гідне майбутнє. Ми обов’язково переможемо задля нас самих та наступних поколінь! Ми — це сильна нація, незалежна та вільна. Ми повинні продовжувати боротись, жити та любити за тих, хто віддав надзвичайно високу ціну за незалежність нашої України — своє життя.

Тож давайте з нагоди свята щиро покладатися на успіх спільних дій, які єднають нас та зміцнюють нашу з вами незламність задля розквіту нової європейської України. Борімося за нашу історію та мир під синьо-жовтим прапором, пишаймося та віримо в Збройні Сили України, бажаємо їм міцного духу та наснаги. Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу та творімо нову історію. Нехай увесь світ знає, що Україна— це символ свободи. 

Миру і процвітання нашому спільному дому!
Разом до перемоги! Пишаймося ким ми є!
Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора