Напередодні нового 2022-2023 навчального року пройшла традиційна серпнева конференція педагогів

Дата: 31.08.2022 16:55
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Напередодні нового 2022-2023 навчального року для педагогів Рубіжанської міської територіальної громади 29 та 31 серпня 2022 року у дистанційному форматі пройшла традиційна Серпнева конференція. 
 
Для адміністрацій закладів освіти проведено засідання «круглого столу», де розглянуто підсумки роботи минулого навчального року та визначені  пріоритетні напрямки освітньої діяльності закладів освіти територіальної громади на 2022-2023 навчальний рік в умовах воєнного стану. Начальниця управління освіти Гребенюк Наталія та головні спеціалістки, Бутенко Олена, Сердюкова Ірина, Урсова Анастасія, у своїх виступах проаналізували підготовку закладів освіти до організованого початку нового навчального року, шкільну мережу класів та закладів освіти, стан отримання випускниками документів про здобуття базової та повної загальної середньої освіти, попередні результати національного мультипредметного тесту,  питання безпеки життєдіяльності та охорони праці, розглянули нові виклики, з якими доведеться стикнутися всім педагогам в умовах дистанційного навчання, відповіли на питання учасників. Директорка ЦПРПП Погрибатько Наталія розповіла про організацію безперервного професійного розвитку педагогів громади, а директорка ІРЦ Шелест Світлана – про новації інклюзивного навчання  у закладах дошкільної та загальної середньої освіти в умовах військового стану.

Для педагогів закладів освіти напередодні пройшли засідання одинадцяти серпневих студій (методичних об’єднань). Педагогами розглянуті Методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо викладання окремих предметів, обговорені питання здобуття освіти в нових умовах.

Начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко та управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації щиро вітають всіх педагогів, учнів та їх батьків з новим 2022-2023 навчальним роком, Днем знань! 

Бажаємо, щоб знання і мудрість завжди посідали чільне місце у вашому житті, щоб все, чого вчить  вас школа, приносило рясні врожаї, і все добре, мудре, вічне розросталося в світі, завдяки вашим зусиллям та праці!

Будьте здорові, щасливі, вірте в перемогу України!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора