Привітання начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія Юрченка з Днем Знань

Дата: 01.09.2022 10:18
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Дорогі українці! Ось і настав цей святковий день. 1 вересня - День знань і старту нового навчального року.

Але, на жаль, через повномасштабне вторгнення росії в Україну цьогоріч не всі зможуть піти на навчання та сісти за парти 1 вересня. Проте, не зважаючи на формат навчання та обставини, у яких будуть навчатися діти, сьогодні важливий день для кожного учня та студента, вчителя та викладача.

Щорічно в перший день осені всі дошкільнята, школярі та студенти, а також їхні батьки та вчителі відзначають День знань. Зазвичай навчальний рік відкривають святковою лінійкою і даруванням квітів вчителям. А у вищих навчальних закладах студенти вже з 1 вересня ходять на лекції.

Але навіть під час війни святкування Дня знань так само актуальне.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин — діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

У цей день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, мої юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями.

Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. Високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків та домашки, вірних друзів, з якими все, що вже було сказано, легко здійсниться!

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України.

У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим.

Війна не вкраде у дітей свято. Все буде Україна, та буде найголовніше – буде навчання, буде українська школа, українська освіта.  Разом до перемоги!

З повагою, начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора