Заклади освіти Рубіжанської міської громади розпочали свою роботу у новому навчальному році

Дата: 01.09.2022 19:06
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

Уперше за часи незалежності України освітній процес розпочинається в умовах воєнного стану. Попри повномасштабне вторгнення рф на українську землю, заклади освіти міської громади розпочинають новий навчальний рік онлайн. 

У новому 2022/2023 навчальному році 147 педагогів п’яти закладів освіти громади (гімназій №1 та 4, загальноосвітньої школи №3, спеціалізованої школи №10, Рубіжанського ліцею) навчатимуть дистанційно 2313 хлопців та дівчат, в тому числі і тих, що мешкають на тимчасово окупованій території України та за кордоном. 108 учнів обрали різні профілі у десятих класах Рубіжанського ліцею, 36 першокласників розпочали навчання у спеціалізованій школі №10. 

У закладах освіти міської громади працюють професійні, творчі та відповідальні педагоги, які зроблять усе, щоб наші діти могли здобувати якісну освіту за українською програмою, усі учні були атестовані, випускники отримали документи про здобуття освіти державного зразка та склали іспити.   

Віримо, що спільними зусиллями ми забезпечимо безперервність освітнього процесу та із честю впораємося із випробуваннями! Наші діти талановиті й цілеспрямовані, вони заслуговують на успішне майбутнє. І нехай якнайшвидше у наших школах пройде святковий урок, присвячений Перемозі. 

Від імені начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія Юрченка та начальника управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації Наталії Гребенюк прийміть найщиріші вітання з Днем знань!

Бажаємо усім учасникам освітнього процесу прагнення до знань і нових досягнень, сил та наснаги, мирного неба та всіх життєвих гараздів! Успіхів у новому навчальному році! Усе буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора