Історія Марини з Рубіжного, яка врятувала дітей з-під обстрілів

Дата: 06.09.2022 09:41
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Марина Большакова - одна з тих, хто опинився заручником у місті Рубіжне, коли туди прийшли російські загарбники. 

Жінка, що розповіла свою історію інтернет-виданню «МІСТО» (https://mi100.info/2022/09/05/abo-vb-yut-tut-abo-v-dorozi-yak-pereselenka-z-rubizhnogo-ryatuvala-ditej-z-pid-obstriliv/), як і більшість рубіжан, не одразу зрозуміла, що бої на околицях перейдуть до центру Рубіжного та вона та всі мешканці будуть вимушені майже постійно ховатися від російських снарядів в підвалах будинків.

Щоб вивезти сина та дочку з Рубіжного, Марині довелося бігти під щільними обстрілами. Військові країни агресора навмисно зривали зелений коридор, тому евакуаційний автобус вирушив з запізненням у сім годин.

Марина з дітьми вирішила виїхати, бо жити під окупацією нестерпно, росіяни знищували її рідне місто поступово та сама ідея "звільнення", яку пропагують російські так звані "журналісти", це "повна дурня, це лише привід нас вбивати. За таке їм нема прощення”, – каже Марина Большакова.

Марина мріє повернутися до рідного міста, але тільки коли його звільнять від окупантів і над Рубіжним майорітиме український прапор.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора