Відтепер можемо зустрітись на Вінничині!

Дата: 15.09.2022 21:04
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Люди, які через війну вимушено покинули свою рідну Луганщину можуть звернутись за підтримкою до нашого нового штабу на Вінничині. 

15 вересня у місті Вінниця відкрив свої родинні двері для мешканців Луганщини новий гуманітарний штаб під керівництвом Рубіжанської міської військової адміністрації. Реалізація проекту відбулася завдяки підтримці керівництва Вінницької обласної державної адміністрації та Фонду підтримки розвитку України.

Відкриття гуманітарного штабу на Вінничині дає можливість більш ефективно скоординувати роботу щодо підтримки мешканців усієї Луганщини та оперативно вирішувати нагальні питання містян, які знайшли прихисток у різних куточках України. Робота нашого штабу дозволить швидко задовольнити першочергові потреби евакуйованих громадян.

Гуманітарний штаб має декілька спеціалістів різних сфер, тому за потреби переселенців в центрі організовано зустріч зі спеціалістами, зокрема з метою надання юридичної, медичної та соціальної допомоги. Також, у штабі розміщені комп’ютери з доступом до мережі Інтернет, де мешканці громад можуть ними скористатись та вирішити особисті питання.

Кожен може прийти сюди, поспілкуватись та отримати безкоштовну допомогу спеціаліста. Передусім, ми хочемо допомагати кожному, хто цього потребує, це для нас найголовніше.

Ми не втратили віру у наше майбутнє та майбутнє України. Наш штаб - це майданчик для того, щоб ми зустрічалися в одному місці, бачили знайомі обличчя, спілкувалися та підтримували один одного, щоб відчувати себе як вдома.

Дякуємо Вінницькій обласній державній адміністрації за теплий прийом наших мешканців та гостинність! Чекаємо зустрічі на нашій українській Луганщині!

Знайти нас можна за адресою: м. Вінниця, вул. Максимовича, 43б
Звернутись можна за телефоном: 098-174-95-50



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора