Привітання начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія Юрченка з Днем сім'ї!

Дата: 17.09.2022 09:06
Кількість переглядів: 184

Шановна громада міста Рубіжне!

Я хочу привітати вас зі святом, яке вже багато років шанують всі мешканці міста - з Днем Сім'ї! 

Кожен рік у цей день в мирному Рубіжному проводилися різноманітні культурні та спортивні заходи, виставки, яскраві концерти молоді та привітання ветеранів праці. Майже кожна родина відвідувала центральну площу та насолоджувалась атмосферою свята, яке має свою давню історію.

Але прийшла війна. Війна підступна та варварська. Війна, яка прийшла до кожної родини, кожного подвір'я. Війна, яка принесла нестерпну біль. Ворог захотів знищити все те, що ми шанували та любили, відібрати наше мирне життя та забрати в нас надію...

"Щастя можна знайти навіть у найтемніші часи". Це слова відомої письменниці. Так і є. Адже саме сім’я — це і є найвище щастя, яке може створити людина. Сім'я – єдине справжнє багатство. Сім'я - це любов та початок нового життя, майбутнє наших дітей, а також - наша пам'ять.

Нехай вас завжди зігріває сімейне тепло. Бажаю вашим родинам, незважаючи на всі труднощі, зуміти зберегти любов та надію!

Я вірю в те, що наступного року цей день ми обов'язково проведемо у родинному колі в нашому рідному місті, в нашому українському Рубіжному!

Зі святом, друзі!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора