Особливості організації освітнього процесу учнів з особливими освітніми потребами у 2022-2023 навчальному році

Дата: 26.09.2022 15:24
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

23 вересня для працівників закладів освіти фахівцями інклюзивно-ресурсного цетру Рубіжанської міської ради була проведена консультаційна зустріч "Особливості організації освітнього процесу учнів з особливими освітніми потребами у 2022-2023 навчальному році". 

Захід проводився з метою ознайомлення з методичними рекомендаціями МОН щодо особливостей організації освітнього процесу дітей з ООП в закладах загальної середньої освіти. 

Під час зустрічі  розглянути основні пріоритетні напрямки організації освітнього процесу, а саме: безпека всіх учасників освітнього процесу, забезпечення сталості навчання та викладання, дотримання трудових прав педагогічних працівників. Були розглянуті зміни до порядків організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти та зміни до Положення про інклюзивно-ресурсний центр.

Учасники були ознайомлені з порядком проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей, які знаходяться за кордоном та на окупованих територіях, або змінили місце проживання, а також питання щодо роботи асистента вчителя в умовах дистанційного навчання, які функції виконує асистент вчителя спільно з учителем під час організації освітнього процесу. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора