Привітання начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Андрія Юрченка з Днем працівників освіти!

Дата: 02.10.2022 09:30
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Шановні працівники освіти, дорогі наші учителі!

Щиро вітаю Вас із професійним святом, яке об’єднує всіх тих, хто має іскру в своєму серці і запалює її в серцях дітей, відкриває дорогу у велике життя, вчить мудрості.

Справжній учитель – це покликання душі, це невтомна праця та самопожертва в ім’я світлого майбутнього України. Завдяки повсякденній та відданій праці вчителів – виростають мудрі, справжні патріоти, сини та доньки своєї Батьківщини, які стають гордістю нашого міста.

Педагоги Рубіжанської територіальної громади своїм прикладом надихають дітлахів на подолання життєвих труднощів. Після того, як війна увірвалася в оселю кожного українця, а територія нашої громади опинилася в тимчасовій окупації, учителі, виїхавши на підконтрольну територію, відновили та продовжили навчальний процес у дистанційному форматі. Так наразі працюють5 закладів освіти (Гімназія№1,Гімназія№4,загальноосвітня школа № 3, Середня школа №10 та Рубіжанський ліцей). Група дитячого садочка «Берізка» також продовжила свою роботу в форматі онлайн. Не залишилися осторонь і заклади позашкільної освіти, вони радо «відчинили свої двері» усім творчим, натхненним, непосидючим дітлахам. Всього 147 педагогів у такий непростий для всіх нас час сумлінно виконують свою роботу.

Дякую вам, дорогі наші педагоги, за працю, тепло, знання та доброту, що вкладаєте у кожного свого учня.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров'я, миру і добробуту у ваших сім’ях, творчої наснаги та людської поваги, натхнення та віри у щаливий завтрашній день. Вірмо у Перемогу! Усе буде Україна!

З повагою, начальник військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора