В п’яти областях України працюють 8 лікарів амбулаторії №1 КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» міста Рубіжне

Дата: 03.10.2022 12:43
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

В п’яти областях України за дистанційною формою працюють 8 лікарів амбулаторії №1 КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» міста Рубіжне Луганської області. Вони обслуговують як внутрішньо переміщених, так і мешканців того регіону, де знайшли прихисток лікарі і сестри медичні.

За минулий тиждень з 26.09 по 30.09.2022 року прийнято пацієнтів на особистому прийомі 147 осіб, надано консультацій по телефону 93 пацієнтам, виписано електронних рецептів за програмою «Доступні ліки» - 31.

В команді сестер медичних працюють 7 осіб. На прийом до них звернулося 137 пацієнтів, отримали консультації і поради за телефоном 20 з них, виконано ін’єкцій за призначенням лікаря – 17.

В гуманітарному штабі «Луганщина моя» Рубіжанської військової адміністрації, що відкрився у м. Вінниця, ведеться прийом лікаря загальної практики-сімейного лікаря Єфімцевої А.М.

Сімейний лікар Єрмак Тетяна Валеріївна розпочала роботу у селі Шаровечка м. Хмельницький. Внаслідок плідної співпраці з сільською радою їй надали кабінет з комп’ютером, де вона здійснює прийом. Вона має змогу робити тести на коронавірус, перевіряти рівень глюкози крові, робити ЕКГ.

Фото 1: Єрмак Т.В. веде прийом в сільській раді с. Шаровечка м. Хмельницький.

Фото 2: Єрмак Т.В. в кабінеті амбулаторії загальної практики-сімейної медицини м. Хмельницький.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора