Рубіжанська міська військова адміністрація надає дитячі набори гуманітарної допомоги сім'ям ВПО з Луганщини

Дата: 05.10.2022 13:45
Кількість переглядів: 164

Завдяки плідній співпраці адміністрації Рубіжанської міської військової адміністрації та Благодійного фонду “Подільска громада” гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, розташований у м. Вінниця, був забезпечений гігієничними наборами гуманітарної допомоги в кількості 100 штук. 

Кожний набір включає шампунь, гель для душу, мило, зубну пасту, зубні щітки, туалетний папір, вологі салфетки та інше. Також благодійний фондом оказано допомогу в забезпеченні гуманітарного штабу дитячими наборами в кількості 100 штук. До набору входить дитяче харчування у вигляді каш BoboVita та пюре Gerber, дитячі вологі серветки, дитячій гель для купання та підгузки.

Дитячі набори гуманітарної допомоги надаються сім'ям внутрішньо переміщених осіб з Луганщини, які виховують дітей до 3-х років. Станом на 04 жовтня 2022 року 53 сім'ї з дітьми забезпеченні наборами гуманітарної допомоги для дітей.

З огляду на невелику кількість отриманих гігієнічних наборів, зазначені набори гуманітарної допомоги надаються найбільш уразливим верствам населення з числа внутрішньо переміщених осіб Луганщини, а саме особам з інвалідністю та особам старшим за 80 років. 

Станом на 04 жовтня 2022 року 88 осіб зазначеної категорії отримали гігієнічні набори гуманітарної допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора