На базі гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця внутрішньо переміщені особи можуть отримати безкоштовні консультації психолога

Дата: 06.10.2022 14:57
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Життя кожного з нас зазнає руйнувань внаслідок війни. Багато хто стикається з панічними атаками, втратою близької людини, відчувають складнощі адаптації на новому місці, розпач та апатію.  

На базі гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації «Луганщина моя» у м. Вінниця, внутрішньо переміщені особи можуть отримати безкоштовні консультації психолога.

П'ятеро мешканців Луганщини вже скористались цією можливість, двоє отримали повторну консультацію. Зазначимо, що простір гуманітарного штабу дозволяє проводити консультацію приватно, віч-на-віч зі спеціалістом в окремому кабінеті, розташувавшись в зручному кріслі. 

Запрошуємо всіх мешканців Луганської області, які тимчасово перебувають на Вінничині, відвідати гуманітарний штаб “Луганщина моя” за адресою: м. Вінниця, вул. Максимовича, буд. 43-б, та скористатися послугами психолога. 

Нагадуємо, що консультацію психолога можна отримати за попереднім записом, який здійснюється спеціалістами при особистому зверненні до гуманітарного штабу, за телефонами: гуманітарного штабу — 098-174-95-50 або психолога — 063-192-47-39.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора