Кабінет сімейного лікаря КНП «ЦПМСД» міста Рубіжне працює для мешканців громади

Дата: 07.10.2022 11:46
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

15 вересня У місті Вінниця відкрився гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації «Луганщина моя». При штабі запрацював і кабінет лікаря загальної практики – сімейного лікаря КНП «ЦПМСД» міста Рубіжне. І вже в перший день було достатньо людей, бажаючих відвідати лікаря з медичною сестрою.
В 1 день медиками прийнято більше 20 пацієнтів, що говорить про велику потребу в медичній допомозі ВПО. 
Наразі за весь час роботи штабу було прийнято і надано 250 медичних консультацій. Найчастіше пацієнти звертаються стосовно серцево-судинних захворювань (це – підвищення артеріального тиску, біль у ділянці серця), щодо болю у суглобах, головного болю, нетяжких нервових розладів, порушення сну.

З 15 вересня було скеровано до вузьких спеціалістів 65 пацієнтів, направлено на обстеження – 23 людини, надано консультацій щодо вакцинації у тому числі від COVID-19 практично кожному. Багато проведено бесід стосовно профілактики найпоширеніших захворювань і звичайно ж щодо запобігання коронавірусної хвороби. 
Також лікар працює онлайн, бажаючі можуть звернутися за контактним номером телефону.

Завдяки наданої гуманітарної допомозі від «Народної самооборони Львівщини» рубіжанські медики мають можливість видавати безпосередньо на прийомі лікарські препарати для лікування застуди, гіпертонічної хвороби, нападів стенокардії, шлунково-кишкових захворювань, засоби індивідуального захисту, перев’язувальні матеріали пацієнтам, які потребують відповідної допомоги. Вже 30% лікарських препаратів роздано ВПО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора