До Дня художника!

Дата: 07.10.2022 11:54
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

Щорічно у другу неділю жовтня згідно з Указом Президента від 09.10.1998 № 1132/98 в Україні відзначається День художника.

Образотворче мистецтво в культурному розвитку всього людства - досконалий і неповторний вид творчості, який є одним з головних у сучасному світі. За допомогою своїх робіт художники передають внутрішні переживання, красу і недоліки навколишнього світу, намагаються достукатися до людей, несучи їм свої ідеї. Недаремно це свято відзначають в пору золотої осені, щедрої на врожай, барви й кольори, коли сама природа розгортає своє неповторне і дивовижне художнє полотно.

Рубіжанська міська військова адміністрація та відділ культури, молоді та спорту вітають талановитих майстрів пензля, шанувальників художнього мистецтва, викладачів та учнів образотворчого відділення КЗ «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» з професійним святом.

Прийміть щиру вдячність за ту радість, яку даруєте людям, за хвилини піднесення при зустрічах з прекрасним, створеним вашими руками. За талант, за усвідомлення великої гуманістичної ролі творчості, за те, що у ваших творах є частка рідної землі! Бажаємо вам яскравих фарб у житті, невичерпного натхнення, успіху, визнання та творчої реалізації.

Для всіх поціновувачів прекрасного пропонуємо перегляд робіт учнів образотворчого відділення КЗ «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв». Приємного перегляду!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора