Гуманітарним штабом Рубіжанської міської військової адміністрації у м.Вінниця організовано зустріч маленьких мешканців Луганщини у дитячому розважальному центрі “Країна мрій”

Дата: 10.10.2022 14:10
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

Гуманітарний штаб “Луганщина моя” у м. Вінниця — це не тільки можливість отримання гуманітарної допомоги та консультацій досвідчених фахівців, це також радість зустрічей та спілкування, організація насиченого та корисного дозвілля для дітей та їх батьків.

Так, 06.10.2022 гуманітарним штабом Рубіжанської міської військової адміністрації у м.Вінниця організовано зустріч маленьких мешканців Луганщини у дитячому розважальному центрі “Країна мрій”. Чудові ігрові майданчики, різноманітні розважальні локації, простір для самовираження, гуртові розваги сприяли нашим маленьким співвітчизникам повернутися до мирного та безтурботного дитинства. Саме для малечі Луганщини аніматорами “Країни мрій” проведено запальну дискотеку на батутатах. Приємним бонусом веселого дозвілля для кожної дитини Луганщини стала пляшечка водички та пакетик соку.

Програмою заходу залишились задоволені не тільки діти, а і їх батьки. Останні, окрім всього, мали можливість поспілкуватись з представниками гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації, поділитись проблемами, з яким найчастіше стикаються, та заявити про свої нагальні потреби. Кожне звернення зафіксовано та опрацьовується. Ми робимо все для того, щоб жоден мешканець нашої області не залишався сам на сам зі своїми проблемами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора