Комунальний заклад дошкільної освіти №1 «Берізка» проводять з дітьми заняття відповідно програми розвитку дитини «Українське дошкілля»

Дата: 12.10.2022 09:54
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

Пройшов вже місяць, як розпочала свою роботу онлайн група комунального закладу дошкільної освіти (дитячий садок) №1 «Берізка» м.Рубіжне. Для педагогів закладу це була робота у новому, незвичному форматі, але вони впорались. Швидко адаптувалися і діти та їхні батьки. 

Освітній процес у закладі відбувається на платформі Google Meet. Кожного дня вихователі КЗДО №1 Фістік І.В., Семелюк Н.О., Тавадян М.Р., Самарова О.О. проводять з дітьми заняття відповідно Базового компонента дошкільної освіти та програми розвитку дитини «Українське дошкілля». Будуються інтегровані заняття з логіко-математичного, сенсорно-пізнавального, соціально-громадянського напрямків, діти ознайомлюються з оточуючим світом, задіяні різні види діяльності. 

Кожне заняття включає в себе як навчальний матеріал, з достатньою кількістю наочності, так і види діяльності для рухової, пальчикової  активності дітей. Обов’язковим компонентом кожного заняття є гімнастика для оченят. Кожне заняття цікаве і нестандартне. Це подорожі,  дослідницька діяльність, квести тощо. 

Особливу увагу педагоги закладу приділяють патріотичному вихованню малюків, безпеці життєдіяльності, що є пріоритетним у роботі КЗДО №1. 

На сьогоднішній день група налічує 21 дитину, де 15 дітей шостого року життя, 4 дітей п’ятого року життя, 2 дитини четвертого року життя. Тому заняття будуються з урахуванням кожної вікової категорії, знань та умінь дітей. 

Обов’язковим компонентом роботи закладу є спілкування з батьками вихованців. Вони є учасниками освітнього процесу і постійними помічниками. Побажання батьків вихованців враховуються вихователями у роботі, тому заняття проводяться у зручні для батьків години:  ранковий та вечірній час для  охоплення більшої кількості дітей. Маленькі «розумнички» із задоволення відвідують заняття і з нетерпінням чекають нових зустрічей.  

Батьки дітей, які бажають приєднатися до навчання в онлайн-садочку, можуть звертатися до директорки КЗДО №1 «Берізка» Олени Дзюбан за телефоном 0661461497.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора