Нас не зламати!

Дата: 13.10.2022 12:55
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Ворог не полишає спроб залякати та пригнічити наш народ. Не давши змоги залишатися на родній Луганщині, рашисти вкотре роблять спроби зламати нас і на інших територіях нашої країни. Але ми не дамо їм цього зробити! Саме для того, щоб наші діти якнайменше звертали увагу на дії ворога, щоб відволікти їх від жахливого сьогодення та зберегти позитивне світосприйняття, гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації у м.Вінниця 13.10.2022 знову зібрав своїх маленьких відвідувачів у дитячому розважальному центрі “Країна мрій”.

Розважальна програма, проведена аніматорами “Країни мрій”, зарядила малечу та їх батьків радістю та позитивом. Ці емоції неодмінно допоможуть мешканцям Луганської області справлятись з усіма труднощами.

В рамках заходу спеціалістами гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації також надано допомогу у вирішенні нагальних проблем внутрішньо переміщених осіб. Серед питань, з якими звернулись мешканці Луганщини - можливість отримання ліків, консультації лікаря,  психологічна допомога, допомога у працевлаштуванні тощо. Всі звернення опрацьовано, за необхідності рекомендовано консультації вузьких спеціалістів, які можна отримати на базі гуманітарного штабу “Луганщина моя” у м. Вінниця.

Крім всього слід сказати, що подібні заходи нас згуртовують та надають наснаги, чим допомагають впевнено крокувати до Перемоги!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора