Онлайн вікторина «Нащадки героїв»

Дата: 14.10.2022 14:39
Кількість переглядів: 146

14 жовтня Україна відзначає чотири свята: Покрова Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисників та захисниць України, День створення Української повстанської армії.

Напередодні цих свят управлінням освіти Рубіжанської міської військової адміністрації спільно з Рубіжанським міським Центром туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді була організована онлайн вікторина «Нащадки героїв». У заході взяли участь 138 учасників - учнів закладів загальної середньої освіти міста та вихованців Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

Школярі демонстрували свої знання з історії козацтва, традицій козацького устрою, побуту та культури, з історії діяльності Української повстанської армії та сучасних збройних Сил України.

Відповідаючи на питання «що значить бути українцем», абсолютно усі учасники гри написали, що це – «велика гордість і честь», тому що українці – це «незламна нація, яка безмежно любить свою Батьківщину», поважає історію, традиції, мову, беззаперечно вірить нашим Збройним Силам та у перемогу України над ворогом. 

Тож вітаємо усіх захисників і захисниць зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, Божого благословення, швидше повернутися до своїх родин живими і здоровими. Слава Українським Воїнам!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора