Захисники і захисниці Рубіжного отримали відзнаки від Рубіжанської міської військової адміністрації

Дата: 15.10.2022 10:07
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Напередодні свята "День захисників і захисниць України" представники Рубіжанської міської військової адміністрації на чолі з начальником Андрієм Юрченко відвідали військові частини та найгарячіші точки на сході нашої країни. 

За особисту мужність і героїзм, незламність духу, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України на території Рубіжанської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області, зразкове виконання військових та службових обов’язків в умовах військових дій, пов’язаних з ризиком для життя, військовослужбовці Національної гвардії України, працівники ДСНС, СБУ та Національної поліції отримали від Рубіжанської міської військової адміністрації відзнаки «Захисник Рубіжного», грамоти та подяки. 

У своїй промові начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко подякував військових за те, що 24 лютого вони стали на захист міста Рубіжного та дали гідну відсіч окупанту. "Відзнака «Захисник Рубіжного» - це вияв високої поваги та вдячності, цілком співставної з вашим героїзмом та мужністю", -  наголосив він. Андрій Юрченко привітав воїнів від імені Рубіжанської громади зі святом, побажав миру та скорішого повернення додому. 

Серед нагороджених cпівробітникі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області, Головного управління Служби безпеки України у Донецькій та Луганській областях, Головного управління Національної поліції в Луганській області, військовослужбовці військової частини 3035 Східного ОТО Національної гвардії України, військової частини 3051 Східного ОТО Національної гвардії України, військової частини 3057 Східного ОТО Національної гвардії України, військової частини 3022 Національної гвардії України, військової частини 3018 Національної гвардії України, військової частини 3027 Національної гвардії України.

Вітаємо наших захисників і захисниць зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора