У гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації відбувся захід для внутрішньо переміщених сімей з дітьми

Дата: 22.10.2022 16:28
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

20.10.2022 у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації, що розташований у м. Вінниця за адресою: вул. Максимовича, 43-Б, відбувся захід для внутрішньо переміщених сімей з дітьми, який провели досвідчені фахівці мультидисциплінарної мобільної команди Вінницького обласного центру соціальних служб спільно з Денним центром “Право на здоров'я”, створеним Міжнародною організацією HealthRight Internenational (“Право на здоров'я”) в Україні, Міжнародним благодійним фондом “Українська фундація громадського здоров'я” та реалізованим за підтримки Wold Vision (WV) — міжнародна організація з надання допомоги, розвитку та захисту у роботі з дітьми, сім'ями та спільнотами, з метою подолати бідність та несправедливість.

В рамках заходу нашими партнерами надано докладну інформацію батькам про їх права та послуги, які можуть отримати внутрішньо переміщені особи у Денному центрі “Право на здоров'я”, зокрема це - консультації психолога, юриста, соціального працівника для дорослих і дітей  у складних життєвих обставинах, направлення до лікарів, допомога в працевлаштуванні, групи взаємопідтримки, неформальна освіта, спортивні та творчі активності для дітей.

На другому поверсі гуманітарного штабу для дітей з Луганщини проведено групове заняття з досвідченим дитячим психологом. Рухлива гра та взаємодія між собою допомогли діткам емоційно розвантажитись.

Маленькі та дорослі відвідувачі заходу отримали приємні подарунки у вигляді теплих пледів та канцелярії.

Інформуємо, що звернутись до Денного центру “Право на здоров'я” можливо за адресою: м. Вінниця, вул. Стеценка, 48, або за телефоном: 096-149-86-80.

Крім того, нагадуємо, що мобільною бригадою Вінницького обласного центру соціальних служб також надається допомога вразливим верствам населення з отримання першої психологічної допомоги та психологічної підтримки, консультування з юридичних питань, соціальної підтримки та соціального обслуговування, консультування з медичних питань, онлайн зв'язок з лікарем тощо.

Звернутись за допомогою можна за телефонами: 096-337-61-80 та 066-756-27-24.
Цілодобова лінія психологічної підтримки для постраждалих від війни — 050-300-73-38 та 096-524-17-41.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора