Протягом минулого тижня на території Вінницької області працював мобільний гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації

Дата: 24.10.2022 13:37
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Протягом минулого тижня на території Вінницької області працював мобільний гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області. Це стало можливим завдяки співпраці з керівництвом компанії “Славдорстрой”, які надали транспорт для здійснення видачі допомоги за межами гуманітарного штабу, що розташований у м.Вінниця.

За період з 17 по 21 жовтня спеціалістами гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації здійснено виїзди до 26 населених пунктів Вінничини, внутрішньо переміщених осіб з Луганщини відвідано у 16 громадах, які входять до складу чотирьох районів Вінницької області. 

Під час виїзних прийомів мешканцями Луганщини отримано 362 продуктових набора гуманітарної допомоги, пільгові категорії внутрішньо переміщених осіб отримали 10 наборів гігієни. Крім того, люди отримали змогу наочно поспілкуватись зі спеціалістами гуманітарного штабу, розказати про свої нагальні проблеми та, в деяких населених пунктах, отримати консультації психолога та юриста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора