Заняття з психосоціальної підтримки для дітей Луганщини

Дата: 28.10.2022 13:34
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Своєрідною традицією для гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця стало щотижневе проведення заходів для дітей з Луганщини. Так, 27.10.2022, як і кожного четверга цього місяця, маленькі мешканці Луганської області зібрались для того, щоб разом весело та корисно провести час.

Цього разу проведення заходу стало можливим завдяки Товариству Червоного Хреста України. Волонтери та співробітники Вінницької обласної організації Товариства Червого Хреста України, які пройшли тренінги з надання першої психологічної допомоги та підтримки, провели для дітей з родин, які вимушено покинули свої домівки на Луганщині, безкоштовні заняття з психосоціальної підтримки.

Заняття проводились на основі рекомендацій Методичного центру з психосоціальної підтримки Міжнародного фонду Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця для дітей молодшого шкільного віку. Весела руханка та творча групова взаємодія допомогли діткам покращити психоемоційний стан, повернули їм відчуття безтурботності, що є вкрай важливо в цей непростий для нас час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора