Чемпіонат луганської області з видів спортивного туризму

Дата: 29.10.2022 10:04
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

22 жовтня 2022 року в дистанційному форматі відбувся Чемпіонат Луганської області (ІІ етап Чемпіонату України) з видів спортивного туризму серед юнаків. Організатори – Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації спільно з Луганським обласним центром дитячо-юнацького туризму і краєзнавства.

У заході взяли участь понад 70 школярів Луганської області, в тому числі вихованці Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді та учні закладів освіти міста Рубіжного. 

Учасники демонстрували знання з основ спортивного туризму, вміння в'язати туристські вузли, облаштовувати бівак, орієнтуватися на місцевості за допомогою компасу та проходити маршрути різної складності.

За підсумками Чемпіонату грамотами Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства нагороджені наступні учні:

у молодшій віковій групі:
- за зайняте І місце – вихованки гуртка «Юні туристи-краєзнавці» АНАСТАСІЯ НОВІКОВА, АРИНА ШТАБНОВА, (керівник Ігор Тарасенко)
- за зайняте ІІІ місце – вихованець гуртка «Юні туристи-краєзнавці» МАКСИМ КРАВЧЕНКО (керівник Сергій Охрименко);

у середній віковій групі:
- за зайняте І місце – вихованець гуртка «Юні туристи-краєзнавці» СТАНІСЛАВ КРАВЧЕНКО (керівник Юлія Боцун)
- за зайняте ІІІ місце – вихованці гуртка «Юні туристи-краєзнавці» ВЛАДИСЛАВ ПОЧТАРЬОВ (керівник Сергій Охрименко) та ІЛЛЯ ФРЕЙЛІХ (керівник Кирило Шульц);

у старшій віковій групі:
- за зайняте ІІ місце – вихованець гуртка «Джура» АРТЕМ НІКОЛАЙЧУК (керівник гуртка Олексій Кучерешко)
- за зайняте ІІІ місце – вихованці гуртка «Джура» РУСЛАН ПАЮРШИН (керівник Ігор Тарасенко) та ВІКТОРІЯ КОНЯХІНА (керівник Олексій Кучерешко), вихованець гуртка «Юні туристи-краєзнавці» ВЛАДИСЛАВ ГАРКАЄВ (керівник Сергій Охрименко).

Вітаємо переможців та призерів Чемпіонату, бажаємо нових вдалих стартів та яскравих перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора