У Рубіжанській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №3 відбулось чергове засідання команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами

Дата: 29.10.2022 15:37
Кількість переглядів: 81

Відкрити всім дітям рівний доступ до навчання, дати можливість розвивати свої вміння навіть у надскладних умовах сьогодення -  одне з головних завдань рубіжанських педагогів. З метою його реалізації 28 жовтня у Рубіжанській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №3 відбулось чергове засідання команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. 

Під час заходу, який проходив за підтримки фахівців Рубіжанського інклюзивно-ресурсного центру, обговорили індивідуальну освітню траєкторію кожної дитини, шляхи підтримки в освітньому процесі, роботу з надання якісних психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг. 

Злагоджена робота команди, до складу якої входять і батьки дітей з особливими освітніми потребами, дає змогу вчасно скорегувати освітній процес, надати необхідну допомогу, знайти правильне рішення і не залишити наодинці тих, хто потребує  підтримки.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора