Радниця з питань соціального захисту Агентства ООН передала обладнання для працівників управління праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації

Дата: 01.11.2022 09:49
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

З червня 2022 року Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» впроваджує проєкт «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» шляхом надання технічної допомоги задля створення додаткових робочих місць, в тому числі шляхом закупівлі спеціального обладнання і техніки. Проєкт реалізується за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. 

28 жовтня відбулась передача обладнання для створення двох робочих місць для працівників управління праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації.

Радниця з питань соціального захисту Агентства ООН у справах біженців в Україні Олександра Литвиненко та регіональний соціальний спеціаліст в Дніпропетровській області БО «БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» Юліана Гасанбекова передали два ноутбуки, багатофункціональний пристрій та набір меблів.

Заступник голови Луганської ОДА Катерина Безгинська та директор ДСЗН Луганської ОДА Елеонора Поліщук подякували міжнародним партнерам та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю на благо людей.

Заступник начальника військової адміністрації з соціальних питань Аліса Міщенко та начальник управління праці та соціального захисту населення Наталія Ковтун висловили слова подяки за отримане обладнання та ознайомили гостей з результатами роботи  управління в умовах воєнного стану та планами подальшої діяльності фахівців управління із застосуванням отриманих гаджетів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора