Шановні мешканці Рубіжанської міської територіальної громади!

Дата: 03.11.2022 12:45
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Рубіжанська міська військова адміністрація нагадує, що для отримання гуманітарної допомоги необхідно зареєструватися за формами:

1. Форма реєстрації мешканців Луганської області, які вимушено перемістились  внаслідок бойових дій для отримання гуманітарної допомоги безпосередньо в місцях видачі.

Ця форма заповнюється на кожну внутрішньо переміщену особу окремо (в тому числі і на дітей) 1 раз, якщо ви заповнювали форму реєстрації будь-якої громади раніше, цю форму заповнювати не потрібно. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjrvVJOP7uBHhCFhHti7pY2JqJUcgoLVajp7G7Kq1FszWpRA/viewform

2. Форма реєстрації мешканців Луганської області, які вимушено перемістились  внаслідок бойових дій для отримання гуманітарної допомоги УКРПОШТОЮ.

Ця форма заповнюється якщо ви зареєстровані як внутрішньо переміщена особа поза межами  населених пунктів, в яких розташовані гуманітарні хаби, на кожну внутрішньо переміщену особу окремо (в тому числі і на дітей) 1 раз, якщо ви заповнювали форму реєстрації будь-якої громади раніше, цю форму заповнювати не потрібно.
 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZH-Kd4YwPmPgpCmLc2EtLTGyqnVqaqARjiD_q0EXb8H5zKw/viewform 

У разі виникнення питань телефонуйте за номером гарячої лінії 0800332475.

Телефон гуманітарного хабу Рубіжанської міської військової адміністрації у місті Дніпро (пр. Петра Калнишевського, 27К)  -  0500439078.
Телефон гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації у місті Вінниця (вул. Максимовича, 43Б) - 0981749550.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора