Надано допомогу в покращенні матеріально-технічної бази гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації

Дата: 04.11.2022 11:21
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Від відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Філія АКТЕД»  в рамках реалізації проекту «Вирішення нагальних багатогалузевих гуманітарних потреб ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні» гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації у місті Вінниця отримав багатофункціональний пристрій (БФП).

Нагадуємо, що на базі гуманітарного штабу надаються  консультації щодо отримання гуманітарної допомоги, сімейного лікаря з медичних питань, з питань, що стосуються зайнятості населення, приймаються заявки на отримання фінансової допомоги від УВКБ ООН, тощо.  

Завдяки покращенню матеріально-технічної бази гуманітарного штабу вдасться підвищити якість, ефективність та оперативність надання послуг особам, які внаслідок бойових дій вимушено перемістились з Луганської області .

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює найщирішу вдячність ВПІНО «Філія АКТЕД» за надану допомогу в оснащенні штабу! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора