9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2022 09:23
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 30 грудня 2013 року № 717/2013 щорічно 9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Рубіжанська міська військова адміністрація та відділ культури, молоді та спорту вітають працівників культури та майстрів народного мистецтва Рубіжанської міської територіальної громади зі святом!

Це свято об’єднує співробітників музеїв, бібліотек, закладів мистецтв, діячів театрів та концертних об'єднань, творчих спілок, фахівців будинків та клубів культури, колективи художньої самодіяльності, майстрів народного мистецтва.

На працівників культури покладено надзвичайно відповідальне й почесне завдання – проводити велику копітку роботу зі збереження, відтворення та примноження культурної спадщини.

Культурні надбання сприяли існуванню української нації у її важкі історичні моменти, підтримували дух народу та є невід’ємною частиною державної незалежності України. Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність та первозданну чистоту.

Наша Рубіжанська міська територіальна громада славиться талантами! Ми пишаємося фахівцями галузі – високопрофесійними майстрами своєї справи, талановитими людьми які є справжніми провідниками у світ духовності, які дарують радість, гарний настрій, об’єднують та надихають! Завдяки вам, культурне життя Рубіжного з кожним роком стає більш яскравим і змістовним. Ваша робота має колосальне значення для збереження історико-культурної спадщини нашої громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята та сердечну вдячність за самовідданість, вірність обов'язку і покликанню! В умовах сьогодення виконання професійних обов’язків дається непросто. Тому щиро дякуємо Вам, за професіоналізм, витримку та любов до обраної справи. Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчої наснаги, нових звершень заради рідного міста та незалежної України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора