Благодійним фондом “Подільська громада” надано допомогу в забезпеченні гуманітарного штабу у м.Вінниця наборами гігієни, дитячих товарів та ковдрами

Дата: 09.11.2022 14:21
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

В цей нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, дуже приємно, що є і ті, хто її надає.

Рубіжанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області висловлює щиру вдячність Благодійній організації “Благодійний фонд “Подільска громада” за надану допомогу в забезпеченні гуманітарного штабу у м. Вінниця наборами гігієни у кількості 150 штук, які розподілено між сім'ями з дітьми, що перемістились з Луганщини.

Це не перша допомога, яка надається Благодійним фондом “Подільська громада” гуманітарному штабу Рубіжанської міської військової адміністрації у м.Вінниця. В вересні гуманітарним штабом отримано 100 наборів гігієни та 100 наборів, які включали товари для дітей молодшого віку, а саме: дитяче харчування, підгузки, дитячі вологі серветки, шампунь та гель для немовлят. Гігієнічні набори отримали пільгові категорії внутрішньо переміщених осіб, зокрема особи з інвалідністю та особи старші за 80 років. Сім'ї, в яких виховуються діти до трьох років, завдяки БФ “Подільська громада” були забезпечені наборами дитячих товарів.

Крім того, до гуманітарного штабу у м.Вінниця Благодійним фондом “Подільська громада” доставлено ковдри та пледи.

Щиро дякуємо за Вашу підтримку та небайдужість до чужої біди. Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя.

Рубіжанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю, направлену на надання допомоги тим, хто найбільше її потребує.     

Разом переможемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора