КНП «ЦПМСД» Рубіжанської громади продовжує надавати допомогу пацієнтам категорії переселенців у Києві, Богуславі, Дніпрі, Вінниці, Хмельницькому, Павлограді, Кременчуці, Чернівцях, Новомосковську, Жовтих водах

Дата: 14.11.2022 14:55
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

Ми прожили ще один тиждень, який наближає нас до Перемоги. Сімейні лікарі та сестри медичні КНП «ЦПМСД» Рубіжанської громади продовжують надавати допомогу пацієнтам категорії переселенців у Києві, Богуславі, Дніпрі, Вінниці, Хмельницькому, Павлограді, Кременчуці, Чернівцях, Новомосковську, Жовтих водах.

За цей тиждень з 07.11.2022 по 11.11.2022 року лікарями було консультовано на амбулаторних прийомах 136 пацієнтів, засобами зв’язку 133 людини, виписано препаратів за державною програмою «Доступні ліки» 25 пацієнтам. Медичні сестри надали в офлайн режимі 157 консультацій, онлайн - 196, виконано 20 ін’єкцій.

Доречи, лікарі дуже часто спостерігають погіршення стану пацієнтів з хронічними хворобами на тлі стресу, який пов'язаний з війною та нерозумінням майбутнього. Наші лікарі та сестри медичні консультують та надають психологічну підтримку.

Наша сила в єдності та віру в Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора