95 ноутбуків передано для забезпечення роботи вчителів м.Рубіжне за сприяння Фундації Олени Зеленської

Дата: 17.11.2022 09:38
Кількість переглядів: 80

Учителі Рубіжанської територіальної громади змушені були залишити рідний дім через російське вторгнення. З 1 вересня 2022 року відновлено навчальний процес у закладах освіти в дистанційному форматі. А як відомо, для якісної освітньої діяльності необхідні різноманітні гаджети. Учителі нашої громади залишилися в такий скрутний час без технічних засобів, бо виїжджали з-під обстрілів, тримаючи в руках лише необхідне.

10 листопада 2022 року, за сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії HP та Microsoft, 95 ноутбуків передано для забезпечення роботи вчителів м.Рубіжне Сєвєродонецького району Луганської області.

«Більшість українських шкіл працює зараз дистанційно через російське вторгнення. Тож ноутбуки, необхідні, щоб проводити уроки онлайн, нести знання попри війну, – нагальна потреба вчителів. Доки діти вчаться, а вчителі навчають, у нашої країни є майбутнє. Отже, наше завдання – робити все для того, щоб освітній процес тривав», – зазначила перша леді України Олена Зеленська. Джастін Ван Фліт, виконавчий директор GBC-Education підкрелив, що кожна дитина повинна мати найкращий початок у житті та безпечне місце для навчання. Тому на знак солідарності з Україною, зокрема з дітьми та молоддю, вони реалізують цей проєкт. Організацію постачання у межах України та адресно до всіх вчителів забезпечує GBC-Education у співпраці з Ukraine House Foundation та Посольством України у Сполучених Штатах Америки.

Управління освіти та педагогічні працівники шкіл Рубіжанської територіальної громади висловлюють щиру подяку  Фундації Олени Зеленської та Глобальній бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education),  проєкту «Цифровий актив для України» компанії HP та Microsoft за підтримку учителів і надання сучасних ноутбуків для проведення якісного освітнього процесу. Особливу подяку висловлюємо керівнику Військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області Юрченку Андрію Федоровичу за активну допомогу в організації виділення та поставки ноутбуків учителям м. Рубіжного. Надзвичайно важливо в такий час вести боротьбу на своєму фронті, робити все можливе, щоб діти були освіченими і в майбутньому вели нашу країну шляхом демократії та свободи. 

Ми віримо, що скоро повернемося додому, відбудуємо наше рідне місто і продовжимо роботу вже у стінах рідних закладів. Усе буде Україна!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора