КНП «ЦПМСД» Рубіжанської громади продовжує надавати первинну медичну допомогу переселенцям з Луганщини та інших регіонів нашої незламної Країни

Дата: 21.11.2022 09:12
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

За період з 14.11.2022 по 18.11.2022 р. сімейні лікарі КНП «ЦПМСД» Рубіжанської громади прийняли особисто 131 людину, надали консультацій  засобами зв’язку 114 пацієнтам, виписано рецептів за програмою «Доступні ліки» для 23 людей. Сестри медичні приймали участь у контролі  артеріального тиску у 166 пацієнтів, надали консультації у телефонному режимі для 47 людей, виконано 22 ін’єкції за призначенням лікаря.

На тлі стресових подій наші пацієнти дуже охоче звертаються до лікарів, вони  раді чути навіть голос «свого» сімейного лікаря. Медики бачать, що дуже часто потрібне корегування дози лікарських препаратів від гіпертонічної хвороби, а у людей з цукровим діабетом необхідно міняти дози ліків. Бо стрес – це тригер для підвищення артеріального тиску та рівня глюкози у крові. 

Лікарі нашого Центру активно ведуть роботу по профілактиці гострих респіраторних захворювань та грипу. Зараз період проведення вакцинації проти сезонного грипу. Ми нагадуємо, що в Україні є в наявності вакцина Ваксігрип Тетра (спліт вакцина для профілактики грипу чотирьохвалентна інактивована). 

У хабі Рубіжанської міської військової адміністрації, що у місті Вінниця по вулиці Максимовича 45-Б, для надання медичної допомоги вимушеним переселенцям продовжують працювати лікар загальної практики – сімейний лікар та сестра медична. За тиждень лікарем консультовано 72 пацієнта, засобами зв’язку охоплено 24 людини. Сестра медична проводить вимірювання артеріального тиску та рівня глюкози, такі послуги отримали 68 переселенців. 

Медичний заклад Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської міської ради Луганської області працює за адресою: місто Дніпро, вул. Будівельників 23 (правий берег, Чечелівський район, 1 поверх будівлі Бізнес-центру «ДАЛАС»).

Сімейні лікарі та сестри медичні надають безкоштовну первинну медичну допомогу та медичні послуги за Програмою медичних гарантій внутрішньо переміщеним жителям Луганщини, переселенцям будь-якої області та громади України, мешканцям міста Дніпро безпосередньо за зверненням або за попереднім записом по телефону: 066 934 89 79.

Часи прийому: понеділок-п'ятниця 09:00 – 15:00
Вихідні дні: субота, неділя
Чекаємо на Ваші візити до нас!

Продовжуємо працювати, віримо в ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора