Представником Луганського обласного центру зайнятості здійснюється прийом внутрішньо переміщених осіб з Луганщини

Дата: 23.11.2022 09:49
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Від п'ятого жовтня щосереди на базі гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації, що розташований у м. Вінниця, представником Луганського обласного центру зайнятості здійснюється прийом внутрішньо переміщених осіб з Луганщини. Так, наразі з питань, що стосуються зайнятості населення, вже проконсультовано 37 осіб, звернення продовжують надходити.

З метою охоплення найбільшої кількості внутрішньо переміщених осіб Луганської області, що потребують допомоги у працевлаштуванні за ініціативи Луганського обласного центру зайнятості створено анкету, яка фактично є формою звернення за допомогою з питань, які цікавлять внутрішньо переміщену особу. Крім того, анкета містить корисні посилання на веб-ресурси Луганського обласного Центру зайнятості та до переліку актуальних вакансій в Україні.

Запрошуємо тих, хто потребує допомоги у працевлаштуванні, скористатись можливість звернення до Луганського обласного центру зайнятості шляхом заповнення анкети за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScS-WHZr8gU5et58lKeSk19IOSDdwzFX4bqgNeY1Zuk10wlYw/viewform, а також нагадуємо, що за оф-лайн консультацією з питань, що стосуються зайнятості населення, можна звернутись до гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця за адресою: вул. Максимовича, 43-б, кожної середи з 10-00 до 15-00, телефон для довідок: 098-1749550.   
    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора