В гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації у м.Вінниця відбулись чергові заняття з психосоціальної підтримки дітей молодшого шкільного віку

Дата: 24.11.2022 16:23
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

22.11.2022 у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації у м.Вінниця, який знаходиться за адресою: вул. Максимовича, 43-б, відбулись чергові заняття з психосоціальної підтримки дітей молодшого шкільного віку, які перемістилися до Вінничини з Луганської області.

Це вже четверта зустріч маленьких Луганчан з волонтерами та співробітниками Вінницької обласної організації Товариства Червого Хреста України, які пройшли тренінги з надання першої психологічної допомоги та підтримки.

Заняття проводяться на основі рекомендацій Методичного центру з психосоціальної підтримки Міжнародного фонду Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та включають групову взаємодію дітей між собою, яка відбувається у формі рухливої гри, а також виконання цікавих творчих завдань. Організатори використовують яскравий та якісний реквізит для проведення зустрічей з дітьми, що дуже подобається останнім. Заняття дають діткам великий простір для самовираження, покращують психоемоційний стан, допомагають знайти нових друзів, взаємодіяти, спілкуватись та розвиватись, а також повертають відчуття безтурботності.

Нагадуємо, що такі заходи у гуманітарному штабі проходять щовівторка та запрошуємо дітей з Луганщини віком 6 -10 років разом з батьками відвідати заняття з психосоціальної реабілітації наступного вівторка 29.11.2022 о 15-00 за адресою: м. Вінниця, вул. Максимовича, 43-б. Довідки за телефоном — 0981749550.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора