В гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації проведено лекцію щодо захисту від насильства

Дата: 30.11.2022 12:28
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Під час війни ще актуальнішою стає тема ненасильницької поведінки.

Наразі в Україні проходить щорічна  акція «16 днів проти насильства», в рамках якої по всій країні з метою привернення уваги до актуальних для суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, формування свідомості усіх верств населення щодо нульової толерантності до насильства, проводяться різноманітні інформаційні кампанії.

29 листопада у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця сертифікованим викладачем  Вінницької обласної організації Товариства Червого Хреста України для підлітків з Рубіжного та всієї Луганської області проведено дуже корисну лекцію під назвою “Моє тіло — моє діло”. Це гасло використовується в декількох країнах, найчастіше навколо питань тілесної цілісності, захисту від сексуального насильства. Підростаючому поколінню Луганщини в легкій та доступній формі розказано  про формування особистих кордонів, повагу до інших та недопустимість проявів насильства у стосунках. Діти навчились казати тверде “ні” тому, хто має намір порушити їх кордони.

Проведення важливих  та корисних зустрічей на базі гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця планується і надалі. Так, в рамках Всеукраїнської щорічної акції “16 днів проти насильства” на 8 грудня 2022 року заплановано проведення дуже цікавої, інформативної та потужної виставки предметів, пов'язаних з домашнім насильством, поряд з предметом розташовано QR-код, який відсилає до опису історії домашнього насильства, пов'язанного з цим предметом. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку, яка проводитиметься 08.12.2022 з 10-00 до 15-00 у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця за адресою:  вул. Максимовича, 43-б, довідки за телефоном: 098-174-95-50.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора