40-річний солдат Руслан Донець загинув 6 травня 2022 року біля міста Рубіжне

Дата: 05.12.2022 07:43
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

40-річний солдат Руслан Донець загинув 6 травня 2022 року біля міста Рубіжне на Луганщині. Захисник отримав смертельне кульове поранення.

Руслан народився у місті Новодністровськ Чернівецької області. Закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом. Потім багато років працював у Головному управлінні ДСНС Чернівецької області офіцером-рятувальником. Жив у Чернівцях, створив сім’ю та будував плани на майбутнє. У 2010 році балотувався до Чернівецької міської ради. Був компанійським, щирим, відкритим та завжди приходив на допомогу.

З початком повномасштабного вторгнення Руслан приєднався до лав 122-го окремого аеромобільного батальйону у складі 81-ї бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. Став простим рядовим та вирушив на передові позиції, щоб боротися з російськими окупантами.

«Випускників 2000 року життя порозкидало кого куди. Відтоді ми бачилися з Тобою двічі. А Ти все залишався таким, як і в школі: відповідальним, справедливим, цілеспрямованим і готовим завжди підставити плече. Дуже добре пам'ятаємо з класною мамою Тебе, як порядну, щиру, добру дитину. Активний у всіх справах, завжди дружній і чемний до всіх, друзів, однокласників, учителів. Досить було сказати: «Руля, треба!.»… Тепер Ти – Воїн небесного легіону і будеш захищати з неба, прикриваючи нас своїми крилами…», – написав класний керівник захисника Валерій Самусь.

Поховали захисника на Алеї Слави Центрального кладовища в місті Чернівці.

На Руслана вдома чекали дружина і син.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора