СИЛА ДОБРА

Дата: 05.12.2022 15:44
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Волонтерський рух України сьогодні став унікальним явищем світового масштабу. Волонтери — це звичайні люди, які вкладають свій час, талант і ресурси і допомагають українським військовим, дітям, які постраждали від війни, людям, які втратили домівки і стали вимушеними переселенцями. Навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, країну та світ на краще.

До Міжнародного дня волонтера дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Рубіжанської територіальної громади розповідає про звичайні родини друзів і партнерів свого закладу  із Заходу та Сходу, які присвятили себе волонтерській роботі.

Перша з них - це родина Віталія і Ані Легких та їх дітей - Єви та Миколки, з якими наших спортсменів звела доля у файному місті Тернопіль і які допомогли з релокацією відділення карате ДЮСШ № 1, надавши можливість тренуватися дітям з Луганщини в комфортному, гарно облаштованому спортивному залі. Тому у сріблі рубіжанської команди, здобутому на Чемпіонаті Європи, присутня і їх часточка. І це тільки невелика частина потужного волонтерського руху, в якому задіяна вся родина Легких. Миколка і Єва являються учасниками зразкового аматорського художнього фольклорно-обрядового гурту «Ходаки». Виступаючи на виїзних заходах, вони колективом збирають кошти на підтримку ЗСУ, а батьки всіляко підтримують своїх дітей, допомагають в організації заходів, налагоджують зв’язки з підрозділами ЗСУ, з’ясовують нагальні потреби і відправляють на фронт придбане обладнання. 

Ще одна родина волонтерів - зі Сходу України, з міста  Кремінна , що на Луганщині. Сім’я Потапенко з лютого розпочала свою активну волонтерську діяльність, допомагаючи нашим воїнам, які воюють на сході. Коли Кремінна була окупована, родина Потапенко, втративши свою домівку, виїхала в місто Дніпро, де продовжує боротися на волонтерському фронті , та постійно організовують збір коштів та придбання і транспортування необхідного безпосередньо на передову.  Юний волонтер Матвій Потапенко теж активно допомагає батькам пакувати посилки для воїнів на Луганщині!

Дитячо- юнацька спортивна школа №1 Рубіжанської територіальної громада щиро вітає волонтерів та дякує за відданість та громадянську позицію. За те, що своєю діяльністю допомагаєте наблизити Перемогу України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора