У гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації відбулись чергові заняття з психосоціальної підтримки дітей молодшого шкільного віку

Дата: 07.12.2022 16:35
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Чергові масовані ракетні удари ворога по нашій країні вносять сумні корективи в наше життя і плани.

Як і було заплановано, у вівторок 06.12.2022 у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця, відбулись чергові заняття з психосоціальної підтримки дітей молодшого шкільного віку, але прийняти участь в них, нажаль, змогли тільки двоє маленьких мешканців Луганщини.

Ми робимо все, щоб жорстокість сусіда, яку вимушені переживати наші діти, не вплинула на їх ментальне здоров'я та подальше життя. В цьому нам допомагають волонтери та співробітники Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, які пройшли тренінги з надання першої психологічної допомоги та підтримки.

Заняття проводяться на основі рекомендацій Методичного центру з психосоціальної підтримки Міжнародного фонду Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та включають групову взаємодію дітей між собою, яка відбувається у формі рухливої гри, а також виконання цікавих творчих завдань. Такі заходи у гуманітарному штабі проходять щовівторка.

Запрошуємо дітей Рубіжанської територіальної громади та Луганщини віком 6 — 10 років разом з батьками відвідати заняття з психосоціальної реабілітації, покращити психоемоційний стан, знайти нових друзів та повернути відчуття безтурботності наступного вівторка 13.12.2022 о 15-00 до гуманітарного штабу “Луганщина моя”, який розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Максимовича, 43-б, Довідки за телефоном — 0981749550.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора