Допомога від «Проліска»

Дата: 08.12.2022 12:18
Кількість переглядів: 76

7 грудня 2022 року на базі гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації у м. Вінниця працювала гуманітарна місія допомоги мирному населенню зони збройного конфлікту громадського об'єднання «Проліска».

Завдяки партнерству з агенством у справах біженців UNHCR управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) громадським об'єднанням здійснено видачу 400 наборів гуманітарної допомоги, які включали матрац, ковдру, постільну білизну, посуд.

Такий набір видавався на сім'ю і  співробітники “Проліска”, знаходячись безпосередньо в гуманітарному штабі, самостійно здійснювали перевірку документів отримувача та визначали право на отримання допомоги. Умовами отримання було визначено наявність в документах реєстрації на території Луганської області, а також  переміщення і фактичне перебування наразі у Вінницькій області.

Наступну видачу таких наборів гуманітарна місія «Проліска» планує провести в січні 2023 року. На даний час у гуманітарному штабі Рубіжанської міської військової адміністрації здійснюється запис на видачу наборів. Записатись можна безпосередньо в штабі або за телефоном: 098-174 95 50.

Керівництво Рубіжанської міської військової адміністрації висловлює глибоку вдячність громадському об'єднанню «Проліска» за небайдужість до чужої біди, за своєчасну та суттєву допомогу, надану мешканцям Луганщини, а також сподівається на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора