Рейди служби у справах дітей

Дата: 09.12.2022 11:20
Кількість переглядів: 115

Однією із форм контролю за умовами проживання, утримання та дотримання прав дітей, які виховуються в прийомних сім’ях є рейди служби у справах дітей Рубіжанської міської військової адміністрації. В рамках цього напрямку роботи було проведено віртуальні зустрічі з прийомними батьками та дітьми, які перемістилися та тимчасово проживають у Литві та Латвії.

З родиною Недбайло, яка мешкає у м. Вільнюс, вирішено питання щодо виведення особи, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування з прийомної сім’ї.

З родиною Михірьової Олени, яка мешкає у м. Рига, вирішено питання щодо проходження прийомною дитиною медичного огляду та підготовки документів на виведення дитини, яка досягла повноліття, з прийомної сім’ї.

Також здійснено відвідування дитячого будинку сімейного типу родини Целухіних за місцем їх фактичного перебування. З родиною обговорені питання щодо поліпшення побутових умов проживання дітей, оформлення спадщини, навчання, потреб дітей тощо. Наразі вирішується питання щодо придбання житлового будинку для дитячого будинку сімейного типу Целухіної Ірини Олексіївни за кошти благодійних внесків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора